Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Image

Suzanne Schulting Shorttrack Goud


Pinterest

Tussen de discobeats van Ahoy eindigde het weekend met slechts één gouden medaille voor Nederland een enkelbreuk voor Suzanne Schulting en. Suzanne Schulting schaatst door ondanks gebroken enkel Maar toch schaatste Schulting dit weekend alle afstanden. Suzanne Schulting begon de WK shorttrack in Rotterdam vrijdag in bloedvorm Maar ze verliet Ahoy zondagmiddag zwaar gehavend. Suzanne Schulting was zondag bij de WK shorttrack in tranen na de voor haar mislukte finale van de 1000 meter. Goedemiddag en welkom in dit liveblog Mijn naam is Jeroen van Barneveld en ik houd je op de hoogte van de WK shorttrack in Rotterdam..


Als je helemaal fan bent van de schaatswereld dan heb je vast. Suzanne Schulting of the Netherlands is the first woman to earn four short track speed skating medals. New beginnings for Beijing 2022 short track star as World Cup season starts in..



1

WEB Suzanne Schulting heeft het WK in Rotterdam afgesloten met een gebroken enkel De Friezin ging in de finale van de 1000 meter onderuit en. Suzanne Schulting Groningen 25 september 1997 is een Nederlands shorttrackster en langebaanschaatsster. WEB Shorttrackster Suzanne Schulting heeft beelden gedeeld van de enorme snijwond op haar rug Ze raakte maandag gewond tijdens een training. Met de 500 en 1500 meter op dinsdag en woensdag nog te gaan zijn het voor haar waardevolle wedstrijdprikkels voor het. WEB Suzanne Schulting heeft bij haar rentree in het shorttrack direct een medaille veroverd haar eerste sinds 12 maart vorig jaar..


Result 10 nov 2023 om 1713 Update. Result Vanmiddag tijdens de ijstraining gevallen en kreeg met flinke pech een. Result Drievoudig olympisch kampioene shorttrack Suzanne Schulting is. Result Shorttrackster Suzanne Schulting is maandag tijdens een training van de. Result Lisette van der Geest 29 december 2023 1150 In haar rug zit een snee van bijna. Result Shorttrackster Suzanne Schulting is maandagmiddag gewond. Result Afgelopen week heeft Schulting een schaats in haar rug gekregen waarbij ze..


Comments